Rijksmuseum Kookboek

Nederlandse editie

Op voorraad

€ 45,00
  • Binnen 4 tot 6 werkdagen in huis
  • Betaal veilig en gemakkelijk
  • Met uw aankoop draagt u bij aan het Rijksmuseum

Op voorraad

Artikelnummer W27824
  • Binnen 4 tot 6 werkdagen in huis
  • Betaal veilig en gemakkelijk
  • Met uw aankoop draagt u bij aan het Rijksmuseum

Koken is kunst. Koken is geschiedenis. Dat kun je zien in het Rijksmuseum, waar duizenden voorwerpen getuigen van Nederlands rijke culinaire historie en de vooraanstaande rol van eten en drinken in de kunst. Waar je bovendien kunst op je bord aantreft in restaurant RIJKS®. Reden genoeg voor het Rijksmuseum om dit kookboek uit te geven. Geen gewoon receptenboek, maar een inventarisatie van vijftig typisch Nederlandse ingrediënten, van aardappel tot zeewier. Met ieder ingrediënt wordt zowel een traditioneel als een modern gerecht gekookt, door vijftig Nederlandse topchefs en meesterpatissiers. Zij gaan terug naar de basis, naar de staalkaart van de Nederlandse keuken, en laten je op een verrassende, vernieuwende manier kijken naar gerechten die je al jaren kent.

Laatst bekeken